Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною донькою Лізою, показавши, які у харизматичної малечі крім співу, вивчення іноземних мов і акторської майстерності є таланти.

Так, юна красуня перейнялася бальними танцями, а тому розучила із зірковим татком запальне танго. Максим і Ліза вийшли "на паркет" в їдальні їх замку в селі Грязь, демонструючи перші успіхи, поки Пугачова знімала виступ на відео.

Фолловери засипали сім'ю компліментами: "Господи, які ж ви з Аллою Борисівною Кльові, які ви молодці, що народили і виховуєте таких чудових малюків. Респект вам і поважуха👍 👍 👍", " 😂 💪 пора на конкурс!", "Ліза, Ліза ..актриса і танцівниця👏❤️", " Шикарно уявляю як вони станцюють через 10 - 12 років😍 👍 👍 👍", "Ліза молодець справляється".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Максим Гаклін показав, як проходить у Лізи її прогрес у вивченні французької мови. Варто відзначити, що і Гаррі, і Ліза займаються з репетиторами з французької та англійської з раннього дитинства.

Тепер же юна красуня може спокійно вести бесіду з гордим татком, описуючи предмети, відповідаючи на його іноді каверзні питання, спокійно розповідаючи про улюблені картини в їх замку в селі Грязь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.