Український ведучий Слава Дьомін побував за лаштунками популярного шоу "Танці з зірками" і поспілкувався з відомим танцюристом Владом Ямою. Все це сталося завдяки тому, що одна з суддів проєкту ненадовго відійшла зі свого місця. Слава Дьомін не упустив можливість, пізніше навіть поділився зі своїми шанувальниками цим радісним моментом і анонсував свіжий випуск "Слава+".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації слави Дьоміна в мережі Instagram.

Публікація слави Дьоміна, скріншот: Instagram
Публікація слави Дьоміна, скріншот: Instagram

"Поки @ekaterinakukhar_official відійшла, швиденько примостився на її місце і "без жодних фривольностей" підказав @vladyama_official кому які оцінки треба поставити. А то зовсім заплуталися вже без мене. Незабаром вийде новий випуск Слава + про Танці з зірками. Закулісся і підготовка шоу на чолі з @zavaduk. Чекати залишилося недовго.", - підписав публікацію Слава Дьомін.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Влад Яма виклав яскравий кадр із закулісся проєкту "Танці з зірками", де позував біля блискучого золотистого фотофона і променисто посміхався на камеру. Так, артист вирішив висловитися щодо п'ятого прямого ефіру, який несподівано для телеглядачів і суддів покинула одна з найхаризматичніших, якщо не найхаризматичніша пара - Арам Арзуманян і Тоня Руденко. На думку Влада, який поставив акторові і його партнерці 7 балів за джайв, актор повинен був продовжити участь в шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Джамала зачарувала архівними фото своєї юності: красуня-мама, рідний дім і пісні під баян.

Як повідомляв Знай.uа, Арам Арзуманян раптово покинув "Танці з зірками", Влад Яма не став мовчати: "Пристрасті не вщухають".

Знай.uа писав, Аліна Гросу після розлучення засвітилася з новим чоловіком, трималися за руки і гуляли під дощем.