Після 50 років в організмі людини починають відбуватися певні зміни, що провокують швидке природне старіння. Однак багато популярних артистів змогли залишитися в хорошій формі і виглядають далеко не на свій вік.

Читайте Знай в Google News!

Катерина Андрєєва

Андрєєва вже довго займає пост ведучої програми "Час" на Першому каналі російського телебачення. Але при цьому сама немов застигла в одному віці і не змінювалася з 1997 року. Зірці зараз 58 років. Катерина каже, що починає щоранку з вмивання з кубиком льоду, завдяки чому тонізує навіть найглибші шари власної шкіри. Потім обов'язково приймає контрастний душ і поглинає легкий сніданок з овочів і фруктів. Але найголовнішим її "рецептом молодості" є любов.

Катерина Андрєєва, фото: кадр з відео
Катерина Андрєєва, фото: кадр з відео

Джонні Депп

Джонні Депп нещодавно відсвяткував свій 57-й день народження. Однак на свій вік чоловік безумовно не виглядає. Головний пірат Голлівуду розповів, що він просто дотримується правильного способу життя. Намагається не пити, а також не курить. Але цілком імовірно, що Джонні - просто щасливчик з хорошими генами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Джонні Депп//www.instagram.com/johnnydeppofficial
Джонні Депп//www.instagram.com/johnnydeppofficial

Валерія

Валерія завжди виглядає так, немов їй років 30-40, хоча насправді їй 52. За словами самої зірки, вона постійно займається спортом і правильно харчується. Їй подобається їсти сирі або тушковані овочі, свіжі морепродукти. З раціону вона радить виключати борошняне, солодке і жирне. Проте співачка не заперечує, що ходила до косметолога за «уколами краси».

Валерія, фото Instagram
Валерія, фото Instagram

Кіану Рівз

Щоб прекрасно виглядати, він дотримується чіткої дієти. Завдяки правильному харчуванню, за словами актора, він виглядає так молодо у свої 55 років. Кіану їсть невеликими порціями кілька разів на день, а ще п'є багато води. Крім того, чоловік постійно ходить в спортивний зал, в якому займається зі штангою. На його думку, цей агрегат допомагає тримати все тіло в тонусі.

Кіану Рівз, скріншот відео
Кіану Рівз, скріншот відео

Шерон Стоун

Шерон Стоун зараз 62 роки, але виглядає вона років на 10 молодше. Вона любить відкриті сукні і глибокі декольте, не соромлячись здатися молодою дівчиною. Актриса розповіла, що у неї немає якогось таємничого секрету. Їй просто пощастило з генетикою.

Шерон Стоун, скріншот: YouTube
Шерон Стоун, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фреймут оцінить: суддя МастерШефу Ектор Хіменез-Браво згадав свою роботу в готелі

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."