Українська співачка Руслана Лижичко, більш відома просто як Руслана, яка прославилася після перемоги на "Євробаченні", розповіла, як зважилася на зміну в іміджі. Про це вона повідомила в інтерв'ю Катерині Осадчій для Світського життя.

Читайте Знай в Google News!

Осадча поговорила з Русланою в день народження Кузьми на відкритті його дочкою Барбарою і вдовою Світланою на честь музиканта. Ведуча попросила згадати що-небудь кумедне Руслану, яка була для Андрія хорошим другом.

"Кузьма завжди хотів підняти всім настрій. Якщо він побачив, що ти сидиш не досить весела, то він завжди говорив: курва мала, ти не можеш просто поржати? Драйв повинен бути завжди, він не залежить ні від чого, є привід або його немає. Ви не можете драйвануть просто так? Ось це драйвануть просто так це завжди було імені Кузьми. Завжди була його фірмова фішка", - розповідає Руслана.

Співачка весь час була з дуже довгим волоссям, але недавно зважилася вкоротити їх і на зміну іміджу її підштовхнув її чоловік.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"чоловік просив дуже. Чомусь йому дуже хотілося. Заповітне слово, коли тобі кажуть, що ти так молодше виглядаєш. Відріжеш що хочеш на радощах", - каже Руслана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леді Гага ледь не звела рахунки з життям, важка душевна травма і зоряна хвороба.

Як повідомляв Знай. ua, дику танцівницю Руслану знайшли в лісі серед скель, яка намагалася врятувати Карпати.

Також Знай. ua писав, що пережила аварію співачка Максим різко схудла і позбулася минулого, не залишила і натяку.