Співачка, ексучасниця гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос з кожним новим ефіром проєкту "Танці з зірками" на каналі "1+1" відкриває свої внутрішні переживання і страхи. Зі старту шоу судді назвали її однією з найсильніших учасниць цього сезону. Але ця майстерність дається не так просто, як здається на перший погляд.

Санта зізналася Знай.uа, що "Танці з зірками" стали для неї свого роду психотерапією.

"Я завжди хочу здаватися сильною і якісь вразливі моменти намагаюся не показувати, глибоко заганяючи їх всередину. І прийшов, напевно, час звільнитися від усього цього. "Танці" мені в цьому допомогли", - поділилася співачка.

Санта Дімопулос і Макс Леонов, фото: "1+1"
Санта Дімопулос і Макс Леонов, фото: "1+1"

Дімопулос зазначила, що всім учасникам проєкту доводиться нелегко: щотижня вчити нові рухи, новий танець, поспіхом готуватися до прямих ефірів. А вона - перфекціоністка, тому звикла все доводити до досконалості. Їй і Максу Леонову доводиться репетирувати до упаду.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"У мене все болить! Це колосальні фізичні навантаження. Я дуже багато часу зараз репетирую, щоб було класно, і тіло не встигає відновлюватися", - зізналася Санта.

За словами співачки, на сім'ю часу залишається зовсім мало, але її чоловік і мама завжди на підхваті з дітьми.

"Мій чоловік дуже крутий і розуміючий, він завжди підтримує. Він з тих партнерів по життю, з якими можна йти до кінця. Це дуже цінно!" - зазначила Дімопулос.

Санта додала, що ранок для неї це священний час, який вона максимально проводить з усією родиною. У зірки є син Даніель від першого шлюбу з Андрієм Джеджулою і однорічна дочка Софія, яку вона народила чоловікові Ігорю Кучеренко.

Санта Дімопулос з сім'єю, фото: Instagram зірки
Санта Дімопулос з сім'єю, фото: Instagram зірки

У минулому ефірі "Танців з зірками" Санта постала в образі Жасмін з мультфільму "Алладін". Вона зізналася, що саме так її і називали в дитинстві через схожість з мультгероїнею.

"Я телевізор давно не дивлюся, але шоу переглядаю на YouTube. Звичайно, я задоволена своїми виступами, тому що я вношу в них душу і тому що вони справжні, чесні. Але якісь технічні моменти я завжди помічаю і розумію, немає межі досконалості, все одно можна було доопрацювати. На оцінках я намагаюся не концентруватися, як і на конкуренції, тому що збираю всю свою енергію для того, щоб вносити любов у свій танець. Якщо я буду розпорошуватися на оцінки, на те, що коментують, що говорять, то мене не вистачить. Це дуже енерговитратний проєкт", - підкреслила артистка.

І на критику на свою адресу Санта також давно не реагує.

"Я так круто пропрацювала це у своєму житті. Раніше б сиділа, читала і плакала б. Зараз - ні. Я пропрацювала все: людей з їхніми вадами, проблемами, болем. Ви ж розумієте, що людина, яка сідає і пише гидоту, вона думає, що таким чином опрацьовує свій біль, а вона викладає своє нутро. Можна це робити зовсім інакше - не зганяти зло, а працювати над собою", - зазначила Дімопулос.

На проєкті не раз звучало порівняння Санти і Наді Мейхер через те, що вони обидві колись були учасницями колективу "ВІА Гра", але конкуренції між ними як такої немає і ніколи не було.

Санта Дімопулос і Надя Мейхер з партнерами
Санта Дімопулос і Надя Мейхер з партнерами

"Я до Наді ставлюся з великою повагою. Тому що я насправді поважаю кожного учасника цього проєкту. Ми дуже різні з Надею. Вона крута по-своєму, я теж сильна в чомусь. Мені здається, що ми - як різні квіти, але дуже красиві", - з посмішкою поділилася Дімопулос.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Санта Дімопулос розповіла про випробування на проєкті "Танці з зірками".

Також Знай.uа писав, що на каналі "1+1" відбудеться грандіозна прем'єра найбільш таємничого шоу країни "Маскарад", в якому учасниками стануть відомі українські артисти. Загадка в тому, що приховувати свій вигляд зірки будуть в костюмах фантастичних героїв: Дракоши, the Бабки, лицаря, Прими, Барана-репера, Коня у пальті.