Російський естрадний і оперний співак Микола Басков досить активно веде свою сторінку в Instagram, де майже щодня тішить свою багатомільйонну армію шанувальників свіжими фотографіями з особистого і творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно народний артист презентував кліп з тіктокером Данею Мілохіним на пісню "Дико тусим", який зібрав вже майже 12 мільйонів переглядів на YouTube.

Після такого неймовірного успіху Басков вирішив відправитися в своє місце на російський Алтай. Там є все: снігові вершини, бурхливі річки, нескінченні рівнини, найчистіші озера і мальовничі пейзажі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В останньому пості виконавець хітів "Шарманка" і "Натуральний блондин" хвалиться прогулянкою на катері в компанії двох невідомих жінок. У кадрі Микола корчить смішну гримасу і показує рукою знак "Ом", а на задньому плані видно річку, катер і молоденьких пані.

"Я в Шамбалі🔥 🔥 🔥", - лаконічно підписав фото Басков.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Баскова занесло в безлюдне місце – розклав руки, немов птах в польоті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Басков спробував виправдатися за підтримку президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Також портал Знай.uа писав, що Басков закотив розкішну вечірку в палаці, "простим смертним" і не снилося.