Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі грайливе фото з відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в цікавій локації, вона красивою веранді за обіднім столом. Перед камерою зірка позує в цікавій позі, приклавши руки до обличчя, на ній цікаве біле платтячко з воланами. Волосся співачки розпущене і недбало укладене, а на її обличчі немає макіяжу, вона грайливо дивиться в камеру. У підписі до кадру Каменських написала: "It's lunchtime. Відпочинок - важлива і невід'ємна частина роботи. Це перезавантаження, яке необхідне нашому тілу і нашому розуму. І величезний ресурс, з якого можна черпати енергію, сили і навіть натхнення. А що для Вас відпочинок? Сон, читання, прогулянка або щось інше? Напишіть - мені правда цікаво почитати". Фанати в захваті від нової фотографії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до посту і бажають гарного відпочинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.