Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі незвичайні фото, на яких позує з гітарою в руках.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на нових знімках Злата з'явилася в цікавій локації – вона сидить в студії звукозапису і тримає в руках гітару. Перед камерою зіркова красуня з'явилася в чорній спідниці і джинсовій куртці, цей наряд підкреслив витончені ноги. Волосся співачки зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до публікації Огнєвіч написала: "Дівчина з гітарою. @kaskarecords. Готуємося до акустики. 15 жовтня, Київ, @caribbean_club, #ZlataOgnevich #ZOteam". Фанати в захваті від нових фотографій зірки, її засипають компліментами в коментарях. Деякі запитують, чи дійсно співачка вміє грати на гітарі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще