Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі спокусливе фото, на якому з'явилася в кокетливому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Злата відображена в цікавій локації, вона розкинулася в пікантній позі на дивані в тьмяній кімнаті біля вікна. На ній спокуслива світла блузка, яка підкреслила стрункі ніжки і спокусливі вигини тіла. Волосся красуні недбало укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Огнєвіч написала: "Доброго ранку. У дитинстві, надивившись американських фільмів, я мріяла подорожувати в трейлері на колесах. Зараз я б із задоволенням вирушила в подорож по Італії, заглянула у Флоренцію для натхнення, а потім - до моря! А який маршрут у Вас, давайте разом пофантазуємо!". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадавши, Злата Огневич поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.иа" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.