Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу спокусливі фото, на яких з'явилася в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі позує перед камерою в цікавій локації - вона вмостилася на терасі на м'яких білих диванах. На ній сексуальний яскравий купальник, який красиво підкреслив апетитні форми. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона млосно позує фотографу. У підписі до фото Дженнер написала: "Ви вже зареєструвалися для голосування? Натисніть на посилання в моїй біографії, давайте складемо план, щоб проголосувати разом". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще