Спортсменка Наталія Кузнєцова сьогодні відома у всьому світі. Її відрізняє потужна мускулатура, а крім того — не менш значний ряд спортивних досягнень. Кузнєцова-Російська професійна бодібілдерка, володарка світових титулів з армліфтингу, жиму лежачи і тязі, а також європейських титулів з жиму лежачи і тязі. Кузнєцова також найважчий з професійних FBB.

Однак, крім своєї спортивної кар'єри, Кузнєцова, як і будь-яка жінка, обожнює фотографуватися і з задоволенням веде аккаунт в Instagram. Кузнєцова часто радує своїх передплатників свіжими фото як з рідної "качалки", так і просто знімками з життя.

Кузнєцова поділилася новим фото зі спортзалу. Вона позує" на масі " в спортивному костюмчику, що складається з коротких шортиків і майки, так що фоловери без праці можуть розглянути її рельєфну мускулатуру. Фото, яке зроблено як реклама спонсорського спортивного харчування, зібрало понад 8000 лайків всього за кілька годин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше чемпіонка світу з бодібілдингу показала мереживні трусики на потужних накачаних ніжках.

Також Знай. ua писав, що знаменитість порадувала екстремальним міні, але підкотити до неї зважитися не кожен.

Нагадаємо, як виглядав танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі до пластики: фотографії юних років італійського багатія.