Відома українська продюсер Олена Мозгова, яка з 2012-го року продюсує свого чоловіка, співака Володимира Ткаченка (Девід Аксельрод), не часто ділиться з підписниками в Instagram фотографіями з особистого життя і роботи. Однак, коли це трапляється, то ефектно.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно вона вирішила опублікувати на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram архівне фото, на якому зображений батько Олени, якого вже немає з нами. На ньому молодий чорнявий чоловік з вусами у шкіряній куртці.

"Тато вчив бути сильною..не здаватись і не впадати в розпач і завжди рухатись, хоч потрошку, але вперед. Але це він навіть не уявляв, яким буде 2020 рік 🙄... тут не те що рухатись, тут хоч би виповзти. Але не втрачаємо оптимізму і рухаємось вперед, навіть повзучи, але вперед. 💪✊😜 p.s. Одне з моїх найулюбленіших його фото🥰 ", - ностальгійно написала Мозгова.

Підписники Мозгової відзначили погляд батька у майбутнє - надії і мрії.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова показала юну себе: "Коли тобі 15..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Пономарьов показав фото сина з різницею у вісім років: "Може в ньому секрет скаженого зростання?".

Також портал Знай.uа писав, що Пономарьов дотепно привітав усіх Олександрів з днем Ангела: ″Часто бувають непоганими″.