Відомий на всю країну "холостяк" з 9 сезону шоу Микита Добринін і його обраниця Дарина Квіткова постійно радують своїх шанувальників гарячими і романтичними спільними знімками. Парочка доводить, що життя після проєкту все таки існує, а їхні стосунки без камер тільки зміцніли і вийшли на новий рівень.

Читайте Знай в Google News!

Не секрет, що пара проводить багато часу разом, веселиться в компанії друзів, подорожує і насолоджується товариством один одного. Микита і Даша відкриті в спілкуванні з шанувальниками і з задоволенням діляться моментами щастя, а також регулярно публікують фото з особистого архіву. Про це свідчить нова публікація Микити в мережі Instagram.

Публікація Микити Добриніна, фото: Instagram
Публікація Микити Добриніна, фото: Instagram

Публікація Микити Добриніна, фото: Instagram
Публікація Микити Добриніна, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У серії свіжих знімків пара віддалася романтиці на морському березі. Закохані не приховували щасливих очей і, здається, зовсім не помічали фотографа, якому вдалося відобразити найчуттєвіші та інтимні моменти.

"Я не питатиму вас, яка з чотирьох фотографій краще. Вони всі круті. Адже поруч вона", - залишив пронизливий підпис під фото Микита.

Шанувальники пари встали перед нелегким вибором, адже кожен зі знімків був по-своєму гарний: ось Микита з Дашею біжать по воді, взявшись за руки, ексхолостяк кружляє кохану, а вона обіймає його за шию, пара дивиться один одному в очі, не відриваючи погляд.

Публікація Микити Добриніна, фото: Instagram
Публікація Микити Добриніна, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Ділять бабки" з переможницею " Холостяка – - Добринін злив всю таємницю життя з квітковою.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостяк" Добринін розповів, як підготуватися до найважливішого в житті: "чистий збіг".

Знай.uа писав, Христина Соловій постраждала від переслідувань "палкого шанувальника": "Роки в страху".