Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила ніжні кадри зі зйомок майбутнього кліпу з виконавцем Дмитром Шуровим (Ріапобой), порадувавши численних шанувальників несподіваною новинкою. Зірки заспівали дуетом, подарувавши українцям трек "Ендорфіни". Сама красуня зазначила, що Пісня повинна дарувати слухачам легкість, сонячний настрій, а написала Джамала її ще три роки тому, коли була вагітна первістком Еміром-Рахманом.

Історія Відео #ендорфіни Частина 2 ⠀ Після першої зустрічі з режисером @kotskyi я була в захваті! Наскільки цікаву і свіжу за своїм задумом ідею для відео він запропонував. Почну з того, що всі рухи зі мною і @pianoboy_official репетирувала хореограф @nastasi_990 До зйомок у нас було три репетиції. На перший погляд нічого складного-ніяких особливих танців в класичному розумінні. Але важливо було все робити в ритмі, кожен поворот голови, помах руки повинні були бути вивірені, щоб камера могла все це вивчити. ⠀ Другою особливістю стало те, що на майданчику ми створювали новий час, можливо, антиутопію. Де кожен живе на своєму острові на самоті, але при цьому розуміє, що справжнє народжується в спілкуванні, обміні думками, дружбі, любові. Незважаючи на те, що в кадрі чоловік і жінка, у відео немає якоїсь любовної історії. Наше відео про справжню дружбу і обмін творчою енергією, про вміння захоплюватися талантом іншої людини. ⠀ І третій момент-моя сукня, яка спеціально була створена Юрієм Жуйковим. Це абсолютний тренд 20-го року: всі ці корсети, шнурівки, колір. Але при цьому в кінці зйомки режисер вимовив, що я йому нагадую Джоконду. І всі учасники знімальної групи говорили, що ми немов опинилися в епоху Ренесанс. Напевно, тому що Васильківські Карпати виглядають так, немов їх написав художник. І все разом створило неповторну атмосферу: ландшафти, дерев'яний стіл, моє плаття з пишними рукавами і декольте. ⠀ А ви зможете побачити відео вже сьогодні ввечері! ❤️ Прем'єра на моєму youtube-каналі о 20.00!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше