Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний чорно-білий кадр, позуючи зі своїм менеджером Валерією Коваль на одному із заходів, роблячи спільне селфі.

Так, артистка тепло привітала красуню з днем народження 30 вересня, написавши їй безліч хороших побажань і зізнавшись, що щаслива йти з дівчиною рука об руку вже багато років.

Лєрочка, кохана! З днем народження! Ти особлива дівчинка і я шалено щаслива йти з тобою рука об руку. Нехай тебе оточує тільки любов❤️❤️❤️

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила ранковий кадр без краплі макіяжу і з вологим волоссям, із задоволенням поїдаючи салат. Так, артистка, яка пропагує спорт і здоровий спосіб життя, розкрила кілька головних секретів схуднення.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Красуня зазначила, що все починається з правильного харчування, і головне - не переїдати. Для цього потрібен збалансований і щільний сніданок, ніяких "перекусів", не відволікатися під час їжі на серіали/фільми, пити багато води і дотримуватися режиму сну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.