Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно Виконавець презентував новий кліп на позитивну літню пісню "Бомба-ракета", де зіграв головні ролі разом з красунею-дружиною Сніжаною, а тепер поспішив поділитися ще однією радісною для себе новиною.

Так, артист в перші прохолодні осінні дні повернувся в "ранковий спорт" і тепер кожен день о 7 ранку буде викладати різні Сторіс, інформуючи аудиторію про те, як буде тренуватися, адже сильно скучив за велосипедом, холодною водою і гарячому зеленому чаю. До посту Сергій доклав кумедне фото, занурившись на світанку в уже крижану воду басейну, суцільно всипану опалим жовтим листям.

мої сьогоднішні 7 ранку виглядали так! Ура! Я повернувся в ранковий спорт з жовтим рюкзаком😉 Дуже сумував за світанками, великом, холодною водою і зеленим чаєм. До зустрічі в ранкових сторіз 🖐 🏻 А як починається ваш ранок? Чим любите займатися вранці?👇🏻

Фолловери залишилися в захваті: "Супер👍", " Краса....але, страшно небезпечно....👏 👏 👏 ", "Дуже красиво 🙏", "👍🏻👍🏻👏🏻🔥🔥🔥 відмінно! Дуже здорово! Ваші ранкові сторіс завжди піднімали настрій.", "Яка краса!😍❤️".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.