Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетний спільний кадр з мамою Наталією, показавши, як вся дружна сім'я проводила останні теплі осінні дні, катаючись на білосніжній яхті по Дніпру в Києві разом з дочками Євою і Тільдою, молодшою сестрою Ксенією і її чоловіком.

Так, артистка і її найрідніша жінка насолоджувалися сонечком ніжно обіймаючи один одного. Світлана не раз відзначала, яке величезне місце в її житті займає сім'я, і тепер нагадала іншим шанувальникам, щоб ті не забували дзвонити і провідувати близьких людей, допомагати і підтримувати їх.

матуся - мій захисник, мій друг , моя опора . Любіть і оберігайте своїх рідних... особливо сьогодні. Телефонуйте їм, переживайте про них... Батьки-наше все❤️

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: " такі щасливі🙏 🥰"," які ви красиві😻 🧡"," Класні😍❤️"," матуся Красуня🤗 🌷 🌷 🌷", " на цьому фото панує любов❤️", "мама як подруга👍 💐".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.