Онук знаменитої співачки Едіти П'єхи Стас, який раніше зізнавався в наркотичній залежності, виховує сина. Новий знімок батька і сина підкорив користувачів мережі.

Читайте Знай в Google News!

Зворушливе фото двох рідних людей опублікували в Instagram, у фан-акаунті, який присвячений дітям зірок.

"Співак Стас П'єха з сином Петею 😍 як вважаєте, схожі?",- сказано в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На фотографії Стас позує зі своїм маленьким сином. Шанувальники відзначили схожість родичів і красу блакитноокого хлопчика, який як дві краплі води схожий на зоряного батька.

"обидва красунчики, хочу подякувати Стасу за прекрасний виступ у нашому Туманному Ваніно", "дуже схожий ТАТО ІСИНОК", " чудовий співак, а який голос!!!! Шкода, що мало співає, ми б його нескінченно слухали!", "Обажаю Стаса", "дуже схожі", "Однозначно", " вилитий ТАТО, красунчик, здоров'я вам. Жити дружно і щасливо", " схожі, як дві краплі води! Будьте здорові і щасливі!",- пишуть коментатори.

Сам Стас П'єха нечасто радує шанувальників знімками з сином і останній раз публікував спільні фотографії в березні 2020 року на його день народження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Стас П'єха розкрив сімейні таємниці, батько з волоцюгами, бабуся – відлюдниця.

Як повідомляв Знай. ua, Стас П'єха поділився бажанням, перебуваючи на межі життя.

Також Знай. ua писав, що онук П'єхи кинув поневіряється по смітниках батька напризволяще.