В останній день вересня, Алсу вирішила порадувати фанатів рідкісним сімейним кадром. Вона опублікувала фото з своїм сином. Фотографії старших доньок, Сафіни і Мікелли, стали з'являтися в Іnstagram співачки відносно недавно, коли дівчатка вже підросли.

Читайте Знай в Google News!

А от молодшого сина Рафаеля зірка намагається не показувати громадськості. Однак Алсу вирішила зробити виняток. Вона опублікувала в соціальній мережі знімок, на якому позує в оточенні всіх своїх нащадків.

Алсу позує на яхті, плаваючи по річці із сином на руках. А хлопчик тим часом бавиться маминим волоссям. Вона дивиться на нього з безмежною любов’ю.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Весь сенс мого життя, весь мій світ - в одному фото. З Днем захисту дітей! Бережіть один одного", – підписала Алсу публікацію.

На знімку співачка тримає на руках чотирирічного Рафаеля, а дочки пригорнули до неї з боків. Правда, обличчя синочка вона все-таки вважала за краще приховати від об'єктива фотокамери, малюк зображений зі спини.

Користувачі мережі відреагували на публікацію великою кількістю лайків і захоплених, а іноді і жартівливих коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Алсу зробила відверте зізнання

Як повідомляв портал Знай.ua, Алсу здивувала користувачів фото з мамою

Також Знай.ua писав, Алсу зізналася у підкупі заради перемоги доньки