Популярна хіп-хоп виконавиця із Закарпаття Alina Pash виконала кавер на пісню російського репера Богдана Тітомира "Делай, как я". Переспіваний російською мовою колишній хіт популярного в 90-их співака з РФ спричинив скандал в мережі - українці засудили Аліну Паш за пропаганду російської мови.

Читайте Знай в Google News!

Реперка записала кавер-версію реп хіта "Делай, как я" разом зі своїм колегою DrumsDaddy. До слова, що запис каверу Аліни і DrumsDaddy спонсорує російська компанія "Ферреро Росія".

Відео процесу запису з'явилося на YouTube-каналі співачки. Аліна в кадрі розповіла, що в дитинстві слухала цю пісню і завжди вважала Титомира "крутим дядьком". Тепер реперка вирішила записати свою версію хіта.

Також Аліна зазначила, що вони багато разів переробляли аранжування, але все-таки хотіли зробити кавер впізнаваним.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У мережі не зрозуміли нових експериментів української співачки. В коментарях на YouTube користувачі різко розкритикували реперку. Шанувальники не розуміють, навіщо Аліні знадобилося використовувати трек російського виконавця і переспівувати його. багато з них поставили "дизлайк" співачці та заявили, що відписуються.

"Мені подобається творчість Аліни, альо вісь такі дії з її боку... навіть не знаю. Просто завжди Росія намагалася підкорити Україну, знищувала нашу мову. А тут дівчина з Закарпаття, з самого серця нашої Батьківщини, і підтримує їх "двіж". Я із Севастополя, але таке враження, що я, навіть мешкаючи в проросійському оточенні, більше проникаюся нашою реальною історією. Ну просто, я не знаю... невже вся справа в грошах? Або це така позиція, яку я не зовсім можу зрозуміти";

"Аліно, це не класно";

"Талановито, але ставлю дизлайк за пропаганду російської мови і культури. Розчарована";

"Яке прикре самогубство!";

"Господи, як це забути і ніколи не слухати?";

"Це ж мазохізм. Для чого було заливати це відео на свій власний ютуб? Який прикрий постріл у ногу", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Паш пояснила, навіщо загорнулася в російський прапор

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Паш презентувала кліп з елементами етнічних мотивів

Також Знай.ua писав, Аліна Паш розповіла про погрози після Маршу Гідності