Марта Адамчук - 34-річна українська співачка. Вона відома завдяки своїй участі в "Жіночому кварталі". Однак ви раніше могли побачити її в шоу "Голос країни", "Х-фактор" і "Танці з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Зараз Марта опублікувала архівну фотографію своїх батьків. "Моє улюблене фото, моя улюблена парочка) 35 річниця з дня весілля", — написала вона. Раніше Адамчук зазначала, що її тато працює водієм, а мама завідуюча навчальною частиною в школі.

Її батько на фотографії разом зі своєю дружиною посміхається. На його обличчі видно густі вуса, сам чоловік одягнений в класичний костюм. У жінки на голові вінок з фатою, вбрана вона в білосніжну сукню, верх якого зроблений з прозорої тканини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ураааааа!!!!Які молодці!!! Наші вітання!!!", "Які красиві!Відразу згадую своїх батьків!", "Вітати. Фото відмінне. І дата дуже зворушлива", "Мартуся, нам також потрібні такі фото, треба трохи натиснути на це питання і мої теплі привітання", — написали шанувальники Марти в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова показала першу зустріч сина і новонародженої донечки, сльози на очах.

Як повідомляв "Знай.ua", помічниця Скрябіна згадала дружбу з Кузьмою часів проекту "Шанс", архівні кадри розривають серце: "Тихий смуток про світлу душу"

Знай.ua писав, з села в люди: Білан, Івлєєва, Воля та інші зірки, приїхали з периферії.