Гранд-фінал модельного реаліті "Супер Топ-моделі по-українськи" на "Новому каналі" пройшов з шиком-блиском. І Алла Костромічова назвала переможницю Суперсезону. Однак зараз належить лише дізнатися, як він пройшов.

Читайте Знай в Google News!

Відзначається те, що фінал пройшов в затемненому залі, посередині якого знаходилася 200-кілограмова люстра, прикрашена тисячами кристалів Swarovski. Також на самому подіумі під час дефіле був присутній Макс Барських.

Креативний продюсер проекту Станіслав Бондар заявив, що учасницям вперше була надана можливість проголосити свої маніфести, тому існує надія, що промови фіналісток зуміють надихнути телеглядачів.

СТМПУ, фото: Новий Канал

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ще під час гранд-фіналу вирішили здивувати і ведуча Алла Костромічова разом з експертами Сергієм Нікітюком і Сонею Плакидюк. Чоловік прийшов в брутальному total black-образі, Соня - в Білій перуці з великими локонами і пишній червоній сукні. І сам образ був натхненний ретро-стилем золотого століття Голлівуду і фантастичними виходами Єлизавети II.

Алла Костромічова постала у фатиновій спідниці в підлогу, корсеті з піджака і татуюваннями по всьому тілу. Самі учасниці теж виглядали не менш вражаюче. Ціна деяких з використовуваних суконь сягала 68 тисяч гривень.

СТМПУ, фото: Новий Канал

Переможниці попередніх сезонів Яна Кутишевська і Маша Гребенюк вирішили прийти і підтримати дівчат, і вони не з чуток знають про ностальгію по грандіозній зйомці, нереальним образам і вибулим раніше учасницям. "Обожнюю приїжджати на фінали - тут дуже хороша атмосфера! Відразу згадую свої почуття, коли стояла там, на подіумі, разом з Аллою, і чекала оголошення імені переможниці. Мене навіть легкий мандраж пробирає!",- зізналася Маша під час фіналу Суперсезону.

СТМПУ, фото: Новий Канал

Прем'єра Суперсезону відбудеться 16 жовтня, в п'ятницю, на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Onuka дала поради молодим мамам, страждаючим від депресії після пологів: лайфхаки щасливої жінки.

Як повідомляв "Знай.ua", співачка MamaRika перетворилася на "Скажене дівчисько" через карантин

Знай.ua писав, учасники "Кохання на виживання" Настя та Олег розповіли про стосунки після проекту: "Смс з погрозами"