Олег Собчук, який виступає лідером гурту "Скай", разом зі своєю дружиною Марією вирішив відповісти на деякі запитання У випуску проекту "Неймовірна правда про зірок". Їхні стосунки почалися ще в підлітковому віці і зараз вони поділилися причинами сварок, які виникають навіть через роки шлюбу.

Читайте Знай в Google News!

Їм поставили пряме запитання про те, через що вони найчастіше сваряться. Жінка відповіла про те, що її чоловіка найбільше вбиває побут. Однак подружжя жодного разу не било посуд. Єдиний раз Марія вдарила його ложкою по лобі і заявила, що він заслужив.

Олег вважає руки найсексуальнішою частина тіла дружини, а їй ходити з ним за руку, так як вони у нього завжди теплі і ніжні. Також їм поставили питання про те, яку найприємнішу річ говорила друга половинка. "Ти дуже хороший тато. Це ще крутіше, ніж я тебе люблю. Про любов ми часто говоримо, а такі речі я чув два рази в житті", — заявив лідер групи "Скай". А жінка сказала, що освідчення в коханні є найважливішим для неї.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Onuka дала поради молодим мамам, страждаючим від депресії після пологів: лайфхаки щасливої жінки.

Як повідомляв "Знай.ua", співачка MamaRika перетворилася на "Скажене дівчисько" через карантин. Цього року співачка вийшла заміж за українського телеведучого і коміка Сергія Середу.

Знай.ua писав, учасники "Кохання на виживання" Настя та Олег розповіли про стосунки після проекту: "Смс з погрозами"