Українська поп-співачка, дизайнер одягу і тепер письменниця Анна Седокова поділилася новою публікацією зі своїми шанувальниками в Instagram. Колишня учасниця "ВІА Гра" заявила про те, що написала книгу.

Читайте Знай в Google News!

"Я сильна, я впораюся! Все моє життя, немов мантру, я говорила собі ці слова. Діяла і мріяла. І моєю таємницею мрією все життя було написати книгу, яка змінить долі людей і представити її в Будинку Книги на Арбаті. У тому місці, де я годинами пропадала в пошуках себе. І знаходила в книгах", — поділилася Седокова.

При цьому, виконавиця зазначила, що на презентацію записалося вже понад 200 осіб. І попросила, щоб люди дотримувалися протиепідеміологічних заходів. У будівлю потрапити без маски не вийде. Також Анна вирішила прописати дрес-код, основним кольором заходу виступає червоний - за кольором обкладинки книги.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"На презентації я розповім про те, що це всього лише початок. Початок великого шляху спільноти "Я сильна, я впораюся", - підсумувала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Onuka дала поради молодим мамам, страждаючим від депресії після пологів: лайфхаки щасливої жінки.

Як повідомляв "Знай.ua", співачка MamaRika перетворилася на "Скажене дівчисько" через карантин

Знай.ua писав, учасники "Кохання на виживання" Настя та Олег розповіли про стосунки після проекту: "Смс з погрозами"