Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик обожнює свою акторську професію і часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram моментами зі свого особистого життя. Так, 39-річна зірка показала на сторінці в соцмережі свою маму Віру, яка 30 вересня відзначає День ангела разом з Надією і Любов'ю.

Читайте Знай в Google News!

На свіжій фотографії Лілія позує з матір'ю на красивій квітковій клумбі. Жінки сидять, обіймаються і посміхаються на камеру. Телеведуча виглядає поруч з мамою дуже щасливою. До речі, на них немає ні краплі макіяжу.

"Мамулічка! З днем ангела! Віри, Надії, Любові нам всім!!!❤️" - зворушливо привітала Віру Іванівну донька.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Підписники в коментарях почали вітати жінку з Днем ангела.

"Красуні😍 😍 😍", "Зі святом🌷", "Вітаю 💜💗💛 всіх вам благ🌹", "Красуні на фото😍🌺", - пишуть під публікацією користувачі соцмережі.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик поділилася рецептом теплого салату на холодну осінь – ідеальне блюдо.

    Як повідомляв портал Знай.uа, ведуча Лілія Ребрик злетіла на повітря без всяких допоміжних засобів: "На крилах".

    Також портал Знай.uа писав, що відома українська ведуча перетворилася на шалену мотоциклістку, в рожевій сукні та зі смішним напарником: "Який кайф!".