Російська професійна бодібілдерка і багаторазова чемпіонка світу Наталія Кузнєцова виглядає неймовірно переконливо. При зростанні в 173 сантиметри, вона важить близько 110 кілограм. При цьому, у жінки величезна кількість шанувальників. На неї підписано понад 600 тисяч осіб у соціальній мережі Instagram. Деякі користувачі можуть негативно висловитися на її адресу. Вони заявляють, що вона недостатньо жіночна.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Амазонка опублікувала нову фотографію. "Просто Селфі", — підписала вона. При цьому зробила знімок Наталя в кабіні ліфта з рюкзаком на одному плечі і червоною помадою на губах. Дівчина вирішила напружити ногу, щоб показати велику кількість м'язів і їх структуру.

"І з'являється дамська чарівна ніжка ха ха ха", "Головне вона в душі мила", "Покажи свої квадріцепси", "Я ніколи не буду з тобою битися....Наталя!", "Ви красива і холоднокровна леді", "М'яз ноги звичайно вище всіх похвал. Але ліфт теж вразив", "Так в ліфті можна довести до інсульту", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Onuka дала поради молодим мамам, страждаючим від депресії після пологів: лайфхаки щасливої жінки.

Як повідомляв "Знай.иа", співачка MamaRika перетворилася на "Скажене дівчисько" через карантин

Знай.иа писав, учасники "Кохання на виживання" Настя та Олег розповіли про стосунки після проекту: "Смс з погрозами"