Дружина відомого українського танцюриста і судді деяких телевізійних проектів Лілія Яма опублікувала кілька знімків зі своїм чоловіком. Вони були помічені разом у моменті танцю. При цьому, дівчина була одягнена в спідницю з високою посадкою, бюстьє і високі підбори. А Влад в широкі джинси і жилетку.

Читайте Знай в Google News!

"Танець - стан душі. Ми з вами, дівчатка, в танці підсилюємо свою силу і сексуальність. За допомогою танцю можна активізувати приховані джерела енергії. Жінка створена для руху, тільки комплекси або суворе виховання(коли не дозволяють проявляти свою сексуальність), на жаль, не пускають віддатися повністю цього магічного дії. Як-небудь поговоримо на цю тему докладно. Танець-творчий процес, через який ми висловлюємо свої думки, емоції і почуття. Мої почуття до @vladyama_official на цьому фото", — написала вона під фотографією.

Сам Влад Яма прокоментував публікацію і заявив, що жити без танцю він не може. "Як на Вас дивиться чоловік", "Пристрасні танці", "У Влада такий погляд, скільки в ньому вогню і сексу...",- написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Onuka дала поради молодим мамам, страждаючим від депресії після пологів: лайфхаки щасливої жінки.

Як повідомляв "Знай.ua", співачка MamaRika перетворилася на "Скажене дівчисько" через карантин. Цього року співачка вийшла заміж за українського телеведучого і коміка Сергія Середу.

Знай.ua писав, учасники "Кохання на виживання" Настя та Олег розповіли про стосунки після проекту: "Смс з погрозами"