Українська телеведуча Ольга Фреймут поділилася з шанувальниками фотографією зі своєю дочкою Златою Мітчелл і розповіла про те, що разом з нею планує майбутнє дівчинки. За словами Фреймут, яка нещодавно перехворіла коронавірусом, її дитина знає, чого хоче, а сама телеведуча знаходиться поруч, щоб підтримати її обдарованість.

Читайте Знай в Google News!

"Хочеться дати дітям гарну освіту, щоб вона підходила до покликання, - а далі вони самі зорієнтуються, як будувати життя", — написала вона. При цьому, поділилася інформацією про те, що Злата вже літала в Америку в мовний табір і зараз знаходиться в пошуку школи.

Тому і порекомендувала радитися з професіоналами про освіту для дитини. На певній виставці будуть представлені 50 університетів і шкіл зі Сполучених Штатів Америки, Канади, Європи та Великобританії, які нададуть покроковий план підготовки до вступу.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"З власного досвіду хочу сказати - в Європі можна вчитися безкоштовно і отримувати стипендію", "ви виглядаєте приблизно одного віку з донькою", " які красоточки! Я пам'ятаю цю дамочку білявим малятком в "Ревізорі"))", - написали користувачі в коментарях.

Я теж буду спікером, поділюся особистим досвідом у пошуках школи для дочки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Onuka дала поради молодим мамам, страждаючим від депресії після пологів: лайфхаки щасливої жінки.

Як повідомляв "Знай.ua", співачка MamaRika перетворилася на "Скажене дівчисько" через карантин. Цього року співачка вийшла заміж за українського телеведучого і коміка Сергія Середу.

Знай.ua писав, учасники "Кохання на виживання" Настя та Олег розповіли про стосунки після проекту: "Смс з погрозами"