На телеканалі СТБ, 2 жовтня відбудеться прем'єра проекту під назвою "Сонячні дні", який складатиметься з 4 серій. Виробництвом зайнялася студія StarLight Production, генеральним продюсером виступила Галина Балан-Тімкіна.

Читайте Знай в Google News!

Анна Ареф'єва зіграла Світлану, яка за сюжетом займається не тим, чим обдарував її Бог, і живе не своїм життям. Вона завжди хотіла стати артисткою, так як має яскравий акторський талант і працює ріелтором — продає квартири, щоб заробити гроші для сімейства.

Олексій Морозов зіграв списаного зневіреного актора Артема Бовенка. Світлана зустріла його і саме він надихнув її на неймовірний крок, щоб займатися професією своєї мрії.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Головні ролі виконали Олексій Морозов, який також виступив режисером-постановником, Анна Ареф'єва, Денис Мартинов, Ольга Морозова, Сергій Дзялик і співачка Аліна Гросу. Цей проект став для Морозова дебютним в режисурі.

Олексій розповів про те, що йому доводилося постійно бігати від монітора на майданчик і ця історія надала йому багато енергії. "До цього я був або тільки актором, або режисером. Розуміючи всю складність процесу, я запросив статиста. Він спочатку дивився репетицію, як я розводив всіх акторів: звідки виходити, куди сідати", - поділився чоловік.

Це дозволило йому дивитися на те, як все це виглядає, поки він знаходився біля монітора, а статист проходив за режисера всі точки. Потім він входив в сцену, знімався і втік до плейбеку, щоб побачити, що вийшло. В результаті, Олексій Морозов скинув 4,5 кг, які набрав за час карантину, за його словами.

Він поділився, що у кожного актора існує проект, завдяки якому про нього знають, пам'ятають і люблять. Однак згодом необхідно йти вперед і не застигати лише на ньому. Його герою такий поштовх надала любов. У серіалі також знімалися діти-актори. "У нас в проекті є прекрасна 10-річна актриса, яка, впевнений, з роками буде тільки набирати обертів. У своєму віці вона дуже розумна, точна і вже видно, що її кіно не зіпсує", — додав режисер. І все через те, що у неї в свої 10 років вже 40 робіт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова показала першу зустріч сина і новонародженої донечки, сльози на очах.

Як повідомляв "Знай.ua", помічниця Скрябіна згадала дружбу з Кузьмою часів проекту "Шанс", архівні кадри розривають серце: "Тихий смуток про світлу душу"

Знай.ua писав, з села в люди: Білан, Івлєєва, Воля та інші зірки, приїхали з периферії.