Відомий мандрівник і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів свої враження від китайського Шанхаю.

Читайте Знай в Google News!

"Китай. Країна, яка мене в хорошому сенсі слова вразила. Я мрію, щоб у нас курсували такі потяги, а з Києва до Одеси можна було доїхати за пару годин. Для Китаю такі "телепортації" - реальність. Потяги типу "експрес", які пересуваються зі швидкістю 300-350 км/год, тут вважають навіть старими, це вже не ноу-хау)) у цій експедиції я практично забув про те, що таке внутрішній авіапереліт, тому що навіть 1000+ кілометрів на потязі – це комфортно, швидко і зручно. Я люблю Шанхай. Місто майбутнього. Коли ходиш Шанхаєм, дуже хочеться, щоб у нас переймали китайський досвід по частині будівництва доріг, розв'язок, тротуарів та іншої інфраструктури. Є, чому повчитися", - написав у своєму Instagram ведучий.

Дмитро Комаров, фото: прес-служба каналу 1+1
Дмитро Комаров, фото: прес-служба каналу 1+1

У той же час Дмитро був шокований після того, як дізнався про дивну китайську традицію.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Яким було моє здивування, коли серед хмарочосів міста майбутнього я потрапив у міський парк, де батьки... продають дітей. Це не перебільшення, а ринок наречених. Батьки збираються в міському парку, кріплять до парасольок анкети своїх синів і доньок, і "продають". Підходять інші батьки, читають анкети, просять показати фото. Далі йдуть торги: яка зарплата, квартира, машина. Все, як на базарі..." - зазначив він.

Крім того, до незаміжніх жінок після 27 років офіційно застосовується термін "Шен ню", або "жінка-залишок".

"Тому після 27 дівчині дуже складно знайти собі пару. А коли батьки або сваха знайшли пару – час йти до астролога. Він оцінить: бути вам разом з коханою, або не бути. Найцікавіше, що навіть мільйонери з дівчатами самі не знайомляться - для цього є спеціальні агентства, в яких працюють "мисливці" за красивими дівчатами. Я теж влаштувався на роботу в таке агентство, щоб показати вам справжній #світнавиворіт сучасного Китаю", - поділився Комаров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, молода дружина Комарова зібралася на "побачення" з відомим політиком.

Як повідомляв портал Знай.uа, Комаров зі "Світу навиворіт" благає українців про допомогу, хвороба прогресує.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" втратив усякі надії на людство.