Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний знімок, де позувала на тлі білосніжної стіни, примірявши спокусливу сіру сукню з золотистими гудзиками і глибоким декольте. Так, артистка доповнила жіночний образ ніжним вечірнім макіяжем з акцентом на очах і зачіскою із зібраним назад волоссям, посилаючи численним шанувальникам повітряні поцілунки. Красуня дала аудиторії важливу пораду: не забувати цілувати і приділяти увагу найближчим людям.

STOP! 🛑 А зараз відірвися від телефону і поцілуй своїх близьких. Дружину, дитину, чоловіка, матусю або сестру. 💋Давайте поширювати любов, це ж так прекрасно! 🦋✨ Цьом! Ваша NANA. ❤️

Фолловери залишилися в захваті: "дуже сексі❤️❤️❤️"," яка ж Ви бездоганна"," Абсолютна бездоганність"," Анастасія, ти карколомна☺️😁❤️","ти просто супер,а в очах твоїх можна потонути".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще