Відома українська телеведуча Надія Матвєєва, незмінна ведуча програми "Все Буде смачно" здивувала своїх шанувальників новим яскравим знімком. Так, цього разу Надя похвалилася відпочинком на зеленій галявині разом із зайчиком.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді Матвєєвої в мережі Instagram.

Публікація Наді Матвєєвої, скріншот: Instagram
Публікація Наді Матвєєвої, скріншот: Instagram

"До зайця підкралася непомітно, щоб у вас настрій покращився. Вийшло? Гарного дня! Нехай жовтень буде в радість", - пише Надя Матвєєва.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зазначити, що публікація телеведучої зібрала більше 2 тисяч лайків і десятки коментарів з компліментами, де підписники захоплюються таким прекрасним проведенням часу.

Також варто нагадати нашим читачам, що солістка всесвітньо відомого українського гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна зараз бере участь у популярному шоу "Танці з зірками" на телеканалі 1+1. Артистка активно показує багатотисячній армії шанувальників неймовірні образи на проєкті з партнером, хореографом Дімою Жуком. Так, нещодавно знаменитість розмістила на своїй сторінці в Instagram фотографії з останнього ефіру "Танці з зірками", на якому пара станцювала повільний вальс в образах персонажів з фільму "Аватар".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, відома телеведуча, яка дарувала надію мільйонам українок, звернулася за порадою: "Сплю чи романтична?".

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові "розбіглися" судді у справі Зайцевої - зняли мантії і зникли.

Знай.uа писав, забути про турботи та побороти осінню нудьгу: які сюрпризи для телеглядачів готують Новий канал, СТБ та ICTV.