Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила ніжні кадри зі зйомок майбутнього кліпу з виконавцем Дмитром Шуровим (Ріапобой), порадувавши численних шанувальників несподіваною новинкою. Зірки заспівали дуетом, подарувавши українцям трек "Ендорфіни". Сама красуня зазначила, що пісня повинна дарувати слухачам легкість, сонячний настрій, а написала Джамала її ще три роки тому, коли була вагітна первістком Еміром-Рахманом. Довгоочікувану прем'єру ролика співачка презентувала на своєму YouTube-каналі в четвер, 1 жовтня.

Люблю! Ендорфіни дарую ❤️

Фолловери не пройшли повз: "Аааааа мати!💔 це так кльово!! Спасибі за ендорфіни 🔥", " Прям заряджаєшся енергієєєююю, спасибі вам з Дімою за таку класну пісню і неймовірно красивий кліп 😻 😻 🌸 🌸 🌸 треба-таки закохуватися....", "Яка ж ти апетитна ❤️", " як здорово і сексі🔥".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше