Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло " Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість захопила численних шанувальників ніжним відео, зробленим в салоні краси після догляду за своїм волоссям.

Так, артистка позувала з кумедною Insta-маскою на обличчі, у вигляді кішечок Hello Kitty на щоках і мінімальною кількістю макіяжу, примірявши лише облягаючу маєчку білого кольору і масивне намисто.

Фолловери залишилися в захваті від натуральної краси Дорофєвої: "нереально красива😍", " Ну і хто тут скаже що їй 30?", "Як красиво, волосся виглядає свіжими 🔥", " Господи, тобі так личить без макіяжу! 😍 ти прекрасна ♥️", "новий колір надав особливу яскравість твоєї неповторної жіночності🔥 😍", "кішка😻 😻 😻", " Крашиха😍".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Надя Дорофєєва захопила численних шанувальників запальними танцями в Одесі, куди вони з виконавцем Позитивом вирушили, щоб дати один зі своїх останніх концертів у складі групи "Время и Стекло".

Так, артистка приміряла розкішну відверту сукню з глибоким декольте, розшиту численними стразами, а спокусливий образ доповнила лакованими рукавичками червоного кольору, засвітивши при цьому струнку фігуру і довгі ніжки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.