Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гарячий кадр, на якому позувала в білосніжному купальнику, насолоджуючись спекотим сонечком, лежачи на шезлонгу-ліжку.

Так, щаслива артистка без сорому блиснула засмаглою фігурою, над якою старанно працює, а також підкорила численних шанувальників натуральністю без краплі макіяжу.

Good morning from the tropical girl 🤍 (Доброго ранку від тропічної дівчинки)

Фолловери не пройшли повз, проте помітили ньюанси на фото: "Подовження ніжок і ручок фотошопом, подовжує також стопи і кисті) ось Вам наочний приклад)", "Ступня величезна на цьому фото🤪", "який розмір ніг ?", "Шикарні ноги, сексі красуня❤️"," красуня❤️❤️❤️","Тропіканка".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.