Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі кумедне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі в компанії коханого чоловіка Потапа.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Потап і Настя з'явилися перед камерою в цікавій локації біля басейну. На ній Довга атласна спідниця ніжного бежевого відтінку, Біла накидка і сорочка на плечах, в руках зірка тримає дивну сумочку. Її пишні кучері розпущені і недбало укладені, а на обличчі легкий макіяж, Настя підставила щоку під поцілунок чоловіка. У підписі до кадру Каменських запропонувала українцям пограти. "Пограємо? Опишіть вашої коханої людини 5-7 якостями. Якщо у вас ще немає його - опишіть, якого б ви хотіли бачити поруч з собою, загадайте його і я вірю, що ви обов'язково зустрінете його! Почну з себе і мого. Мій Льошка добрий і турботливий, з красивою душею, неймовірно талановитий і (хоч він не любить цього слова) – геніальний! З ним завжди весело і смішно! З ним я завжди відчуваю себе як за кам'яною стіною", - написала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.