Новина про сімейну трагедію Кріссі Тейген і Джона Ледженда швидко облетіла весь світ. Пара чекала третю дитину, але народитися йому не судилося. Кріссі Тейген втратила дитину, стався викидень. У зірки сталася кровотеча, її в терміновому порядку госпіталізували, але нічого зробити в ситуації, що склалася лікарі вже не могли.

Однак інтернет відреагував неоднозначно на форму подачі інформації. Кріссі Тейген повідомила про трагедію в своєму Instagram. Але зробила вона це, виклавши власну фотографію, на якій вона плакала в медичному центрі, куди її доставили з кровотечею. Перше питання, яке виникло у користувачів, а хто ж фотографував її в такий момент, ще й в центрі, де повинна підтримуватися повна стерильність?

Багато користувачів задалися питанням, наскільки коректно з моральної точки зору взагалі робити фотографії в такий момент, не кажучи вже про те, щоб викладати їх в Instagram. Зрозуміло, відповіді на це питання ніколи не піде, але "осад залишився".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадавши, Влад Яма зізнався, хто вразив його в саме серце на першому ефірі " Танців з зірками 2020"

Як повідомляв портал " Знай.ua", "Мільйонер-танцівник" Джанлука Ваккі закрутив вагітну красуню в курячому танці: пошарпали крильцями

Також " Знай.ua " писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь