У російському шоу-бізнесі прогриміла новина з нізвідки. З'явилася інформація про те, що Тіматі і Настя Решетова розлучилися. Однак на тлі цього спливла ще одна історія-відносини Тіматі з Оленою Шишковою, які були ще до початку відносин виконавця з Настею. У соціальних мережах почали з'являтися відповідні повідомлення від головних учасників конфлікту-Насті Решетової і нової пасії Тіматі – Олени Шишкової. У підсумку вийшла справжня Санта-Барбара.


Відповідаючи на питання про те, чи винна Решетова в розставанні Тіматі з Шишковою, Олена заявила наступне: “вони вже літали, коли я була вагітна. А так так, вона не винна". Пізніше вона видалила сторіз, в якому була ця інформація, але користувачі вже встигли зробити скріншоти. Зараз ці скріншоти вже розійшлися по всьому Інтернету.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Масла у вогонь підлила Настя Решетова. Вона відповіла в своєму Instagram Шишкової і звинуватила супермодель у брехні. За словами Решетової, на момент знайомства Тіматі і Насті, доньці Шишковій Алісі було вже 4 місяці. Також Настя заявила, що до моменту їх знайомства ні в яких відносинах Тіматі не перебував. Таким чином, в російському шоу-бізі розкручується Нова Санта-Барбара. Очевидно, ця історія ще далека від свого завершення.

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал " Знай.ІА " повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал " Знай.ІА " писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.