Юлія Саніна, українська співачка, учасниця колективу “Hardkiss” і десятого сезону шоу "Танці з зірками", розповіла про свою травму на паркеті.

Читайте Знай в Google News!

Цим болісним досвідом зірка поділилася в інтерв'ю виданню "Караван історій"

Тоді зірці було лише 5 років, вона займалася у звичайній секції для дітей, проте через отриману травму не змогла продовжувати танцювати. Проте вона завжди захоплено спостерігала за танцями інших у кіно чи шоу. Тому Саніна з радістю прийняла пропозицію бути учасницею шоу “Танці з зірками” на телеканалі “1+1”.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Саніна розповідає, що вона пішла на цей проєкт, щоб розкрити свою сексуальність, “познайомитися” зі своїм тілом більш фундаментально. Танці Саніної переважно отримують високі оцінки від суддів, хоча й часто журі критикує пару Юлі. Саніна розповідає, що спочатку її лякали складність па, які їй ставили партнер і хореограф, проте співачку це не лякає, адже це означає, що в неї вірять, бачать сильну і вправну танцюристку. Саніна додає, що вона з тих людей, яких не треба критикувати, а хвалити - саме схвальні оцінки стають поштовхом до самопокращення і натхнення, тоді як критика вселяє страх невдачі і ганьби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай.ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.

Також Знай.ua писав, що українці розлючені через виліт вагітної Гвоздьової з "танців з зірками".