62-річна Шерон Стоун виховує трьох синів-Рона Джозефа Бронштейна, Куїнна Келлі Стоун і Лерда Вонне Стоун. Шерон із задоволенням проводить час з хлопчиками, і неодноразово зізнавалася, що в їх присутності відчуває себе дитиною і сама.

З нагоди Дня сина, кінозірка опублікувала рідкісний архівний знімок, де позує разом з хлопцями. Ця фотографія була зроблена два роки тому. Тоді Рону було 18, Лэрду виповнювалося 13, а Куинну було 12 років. На фотографії всією великою і дружною сім'єю, вони задувають свічки на іменинному торті.

"Щасливого дня сина! Я так сильно вас люблю!"—- підписала знімок Шерон.

Варто відзначити, що тільки старший син є біологічною дитиною актриси. Лерд і Куїнн були усиновлені після розлучення Шерон Стоун з редактором газети San Francisco Chronicle Філом Бронштейном. Однак за словами номінантки на премію «Оскар», вона не шкодує про таке рішення. Саме тому багатодітна мати навіть в соціальних мережах намагається нагадати дітям, як сильно вони змінили її життя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що нещодавно Стоун розповіла деякі подробиці зі свого життя. Зокрема, під час інтерв'ю з Бреттом Голдштейном актриса згадала про те, як її несподівано вдарила блискавка.

Як повідомляв Знай. ua Шерон Стоун показала гімнастику для зміцнення легенів.

Також Знай.ua писав, що зірка "Основного інстинкту" Шерон Стоун заблокували в додатку для знайомств.