Гуморист, учасник "Вар'яти шоу" і "Хто Зверху" Віталій Тильний весь час в роз'їздах з гастролями по всьому світу. Він розповів журналістам, як до його способу життя ставиться дружина Наталя і яким чином їм вдається зберегти любов і вірність у шлюбі.
Гуморист вважає, що необхідною умовою, щоб прийняти роз'їзди коханої людини є розуміння, чому і для чого він на це погодився.

"Вона розуміє, що це робота, і від неї нікуди не втечеш. У сім'ї повинна бути людина, яка заробляє гроші, ми ж повинні на щось жити,-посміхається гуморист".

Він зазначив, що можна працювати в офісі з 9:00 до 21:00, приходити втомленим додому, лягати спати і все одно не бачити свою сім'ю. А можна, щоб заробіток був цікавіше — їздити по гастролях і дивитися світ.

"Одного разу ми літали на виступ в Париж разом з моєю дружиною, до карантину я планував зняти її з собою на концерт в Лондон. Дуже важливо вміти поєднувати роботу з сімейним відпочинком " - сказав гуморист під час зйомок шоу Нового каналу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вже сьогодні Віталій Тильний разом із Сергієм Притулою, Володимиром Шумком та Назаром Задніпровським вступить у бій з Лесею Нікітюк, Яною Клочковою, Настею Оруджевою та Поліною Васіліною. Чия команда переможе, дізнаєтесь о 19:00 у свіжому випуску «Хто зверху?"на Новому каналі!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк показала любов всього свого життя-не важко здогадатися.

Як повідомляв портал Знай.иа, Леся Нікітюк осідлала жеребця і показала кругленький животик: "Барбі вагітна".

Також портал Знай.иа писав, що Леся Нікітюк зачепила за живе Сергія Притулу на шоу " Хто зверху?"- закрився в гримерці і не хотів виходити.