Випускник української "Фабрики зірок" і колишній учасник творчого дуету "Діо.фільми" з Володимиром Дантесом, 32-річний музикант Вадим Олійник продовжує радувати своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Незважаючи на те, що в 2020-му році виконавець розлучився зі своєю дружиною Ганною, він знаходить можливість порадувати себе. Так, він опублікував знімок зі своєю бабусею, яку вирішив відвідати і привітати з Днем Народження.

"Моїй бабусі 96 років! Бажаю всім дожити до такого віку, вміти користуватися мобільним і розбиратися в політиці:-) частіше відвідуйте своїх рідних", — написав він у підписі. Бабуся ж на фотографії стоїть досить серйозна з в'язаною косинкою на голові.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Найміцнішого здоров'я бабусі", "Вадим, дуже миле фото", "Міцного здоровя бабусі", "Дай Бог міцного здоров'я", "Космос. Молодець", "Яка бабуся, здоров'я їй)))", "Як для 96 років, вона прекрасна виглядає. Дай Бог їй здоров'я і таких люблячих онуків", "Круто, довгих років! Моєю не стало в 82", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Матвєєва з "Танців з зірками" дала волю тілу у компанії милого зайчика: "Підкралася непомітно..."

Як повідомляв "Знай.ua", корейська Кардашьян в облягаючих лосинах блиснула пружними "результатами тренувань"

Знай.ua писав, Єфросиніна згадала саму хворобливу втрату: "Ти зі мною, а я без тебе"