Джордж Мартін розповів про свою саму нелюбиму сцену за всі сезони "Гри престолів" в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly. Нею виявилася сцена з самого початку фільму, шоста серія першого сезону, момент, коли король Баратеон йде на полювання з трьома своїми напарниками.

Читайте Знай в Google News!

Він заявив, що тоді у них була дійсно "просадка" з точки зору бюджету і це найменш улюблена сцена у всьому серіалі. "Четверо хлопців йдуть пішки лісом зі списами. У книгах Роберт йде на полювання, ми чуємо, що на нього напав кабан, і він вмирає. Я ніколи не знімав сцени полювання. Але я знав, що таке королівське полювання. Там була б сотня хлопців, павільйони. Були б інші мисливці, собаки. Звучав би Ріг - ось як король йде на полювання!",- пояснив Джордж Мартін.

6 мільйонів доларів за серію-саме таким був початковий бюджет на кожну серію. І він здається порівняно невеликим. Тому з цим і деякими іншими кадрами можна пов'язати невідповідність сцени поданням автора оригінальних книг.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Автор визнав, що перший час серіал і зовсім був під питанням, так як вони не могли дозволити собі Альтанки, собак або коней. А режисер Алан Тейлор повідомляв про те, що в сцені зі стратою Неда Старка не дістає деталей заднього плану, так як вони не знали, чи є у "Гри престолів аудиторія", а також у творців не було ні цента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Матвєєва з "Танців з зірками" дала волю тілу у компанії милого зайчика: "Підкралася непомітно..."

Як повідомляв "Знай.ua", корейська Кардашьян в облягаючих лосинах блиснула пружними "результатами тренувань"

Знай.ua писав, Єфросиніна згадала саму хворобливу втрату: "Ти зі мною, а я без тебе"