Відома голлівудська актриса Ольга Куриленко в черговий раз порадувала шанувальників.

Голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда, знявшись в легендарній "бондіані", підкорила не тільки режисерів, а й всесвітньо відомих дизайнерів і подіуми. Красуня, яка не так давно перехворіла на коронавірус, часто тішить шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу вона запалила публіку еротичною світлиною.

Ольга Куриленко опублікувала в соцмережі фото, на якому постала оголеною в обіймах палкого мачо з татуюванням лева на плечі.

"Друзі! Нарешті, завтра в Іспанії транслюватимуть мій фільм "La Habitacion (Кімната)". Сподіваюся, вам сподобається!", - прокоментувала фото Куриленко.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники акторки миттєво відреагували на еротичне фото і засипали Ольгу компліментами. Дехто навіть позаздрив мачо, якому пощастило тримати в обіймах таку красуню

"Щасливчик";
"Я дуже хочу";
"
Ми будемо раді бачити Вас"
"Ви дуже красива", - пишуть фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Куриленко показала спекотне фото

Як повідомляв портал Знай.ua, Ольга Куриленко в пікантному купальнику позбавила сну весь Instagram

Також Знай.ua писав, українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.