Російська рок-співачка Юлія Чичеріна потрапила під обстріл азербайджанських військово-повітряних сил на території невизнаної Нагірно-Карабахської Республіки.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє військовий кореспондент Семен Пегов на своєму Telegram-каналі War Gonzo.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

За даними ЗМІ, Чичеріна могла потрапити під обстріл разом зі своїм чоловіком на шляху до Степанакерта. Начебто зараз співачка перебуває в укритті за 40 км від міста.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше Чичеріна виклала в своєму Telegram-каналі фотографію, на якій вона зображена в касці і бронежилеті. На останньому розміщена провірменська символіка.

Юлія Чичеріна відома своєю активною підтримкою військової агресії Кремля, а також терористів так званої "ДНР". Вона неодноразово виступала в місцях бойових дій, у тому числі на підконтрольній бойовикам території на сході України та у Сирії.

Юлія Чичеріна, фото Facebook
Юлія Чичеріна, фото Facebook

Окрім того, вона заслужила собі сумнівну репутацію своїми висловлюваннями про війну на Донбасі. Наприклад, вона стверджувала наступний набір нісенітниць:

"Там всі понаїхали - і французи, і біатлоністки латиські, все там сидять, всі, негри, які приїжджають на сафарі і просто стріляють бабусь в городах. Ну просто. У них обмундирування - барахло. Сидять, п'ють каву і просто ху*чать електриків на стовпах ... комунальників теж".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Подружка Путіна Чичеріна засвітилася в Києві після танцюльок з бойовиками "ДНР", скандальні кадри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Неадекватна Чичеріна відповіла на травлю: "Кривавий кондитер та чорношкірі геї-найманці".

Також Знай.ua писав, що Одіозна Чичеріна насипала Макаревичу проклять через українців: "Занадто старий, слабий і безбожний".