Відома українська співачка, актриса студії" Жіночий квартал " Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новиною, що народила сина, причому на пологах був присутній і чоловік Віри – Роман Дуда. А цього разу молода матуся вирішила поділитися кадрами з нової фотосесії.

Читайте Знай в Google News!

" вийшли кадри як з 90-х;) на Мерседесі в тигровому;)", - написала Кекелія.

На фотографіях Віра позує в довгій джинсовій спідниці і зелено-чорній сорочці з тигровим принтом. У тому числі на одному зі знімків дівчина позує в старому Мерседесі, родом з 90-х років.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Шанувальники в коментарях зробили чимало компліментів дівчині і навіть відзначили, що вона в прекрасній формі і після пологів їй вдалося зробити собі ідеальну фігуру.

" до речі Ви гарно співаєте😘 😘"," красуня", " А тобі в мерені теж Гуд, Тільки б Мерен новіше!😁 ", "Боже мій, ну як може бути така ідеальна фігура ??? Всього на 2 тижні раніше мене народили.... ну це не справедливо 😪 ви просто космічно красива у❤️"," дуже круті кадри вийшли", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Віра Кекелія з "Квартал 95" вразила красою, прикрившись лише квітами.

Як повідомляв Знай. ua, Віра Кекелія з "Квартал 95" показала, як придбала жіночність.

Також Знай. ua писав, що молода матуся Кекелія з кварталу зізналася, як поєднує роботу і материнство.