Відома українська співачка, актриса студії" Жіночий квартал " Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новиною, що народила сина, причому на пологах був присутній і чоловік Віри – Роман Дуда. А цього разу молода матуся вирішила поділитися, як поєднує роботу і материнство.

Читайте Знай в Google News!

Кекелія не сиділа довго в декреті і незабаром після пологів вирішила продовжити активну артистичну діяльність. Так, вона навіть стала ведучою проекту"життя відомих людей". Про те, як їй вдається бути хорошою мамою і при цьому не випадати з робочого графіка, вона розповіла в програмі "Світське життя".

Віра Кекелія і Роман Дуда, instagram.com/kekeliavera/
Віра Кекелія і Роман Дуда, instagram.com/kekeliavera/

" я запрошую своїх подружок, маму, тата, щоб вони сиділи в гримерці разом з Іваном або гуляли десь під каналом, поки я в кадрі. Я саме на грудному вигодовуванні. Спочатку у мене були деякі труднощі, я не уявляла навіть як це відбувається, але Сніжана Бабкіна, яка все знає, детально мені все розповіла, тому у мене не виникло ніяких питань", - говорить Кекелія.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Віра зізналася, що всього за місяців з моменту народження первістка їй вдалося повернутися в свою допологову форму.

" на око-так, але не зовсім так. Тому що потрібно ще шкіру приводити в порядок, у мене ще дуже багато роботи над собою", - каже Віра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Віра Кекелія з "жіночого кварталу" вперше заговорила про маленького синочка.

Як повідомляв Знай. ua, Віра Кекелія з "Квартал 95" вразила красою, прикрившись лише квітами.

Також Знай. ua писав, що Кекелія з кварталу поставила українцям найдивніше запитання з ЗНО.