Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша дочка Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років.

Так, дівчина виставила серію яскравих кадрів, позуючи в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, де вивчає гуманітарні науки і мистецтво. Красуня приміряла досить відверте плаття шоколадного кольору на тонких бретелях і з глибоким декольте, доповнивши жіночний образ аксесуарами у вигляді золотих браслетів і сережок, а також перловим намистом. У такому розкішному вбранні, яке вигідно підкреслило форми Соні, вона насолодилася жовтими і червоними трояндами.

Buy me flowers (купуй мені квіти)

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Соню компліментами: "красуня 😘😍😍😍😍😍😍😍", "тут ви на Мілу Йовович схожі", " ❤️😍Наша любов😘".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще