Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу яскраве фото свого дозвілля, виявилося, що вона вирушила на відпочинок до Єгипту.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Зоряна красуня еротично позує, лежачи на ліжку з білосніжною постільною білизною. При цьому на ній ледь помітне бежеву білизну, яке красиво підкреслило витончену фігурку. Волосся слави розпатлане на подушці, а на обличчі немає макіяжу, вона з посмішкою дивиться в камеру. У підписі до публікації Камінська написала: "Прокидатися без будильника, нікуди не поспішати, самостійно планувати день...♥️ Я хочу жити біля моря, мама". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.