Вже жовтня на СТБ вийде прем'єра реаліті"Слідство ведуть екстрасенси". Ясновидці спробують розібратися в причинах загадкової смерті дитини.

Читайте Знай в Google News!

За допомогою до екстрасенсів звернулася Іванна Балян з Львівської області. Її єдина дочка Діана померла загадковою смертю. Мама знайшла дитину бездиханною у ванній.

Судмедекспертиза встановила, що дівчинка отруїлася чадним газом. І причина - в несправній газовій колонці, яка висіла у ванній кімнаті.

Слідство ведуть екстрасенси, фото: СТБ
Слідство ведуть екстрасенси, фото: СТБ

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Іванна та її рідні впевнені, що до смерті Діанки причетна якась потойбічна сила, яку останнім часом вони бачили наяву і у снах.

Тепер члени сім'ї бояться за життя інших дітей. Чи дійсно в загибелі дитини замішана містика, спробують з'ясувати ясновидці-Жанна Шулакова і Рубіна Цибульська.

"загибель вашої дочки – не випадковість", – шокує Рубіна Цибульська.

"Я відчула енергетику якогось ритуалу", - відзначить Жанна Шулакова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, молода мама стала жертвою потойбічного, втратила дитину і звернулася до екстрасенсів.

Як повідомляв Знай. ua, екстрасенси шокували історією примари з годинником.

Також Знай. ua писав, що "екстрасенс" обчистила наївну тернополянку на тисячі доларів.